• Покриеност
  • Веб страна
  • Мобилно обложување
  • Корисничка поддршка
  • Во живо
  • Коефициенти
  • Уплата и исплата
  • Понуда
3.6

Резиме

  • Поддржува 44 јазици
  • Бонусите се насочени кон постојаните корисници
  • Добра веб страна
Sending
User Review
0 (0 votes)

Општо

Мелбет е руска обложувалница, која е формирана во 2012 година после добивањето на лиценца од Куракао. Оваа обложувалница нуди и мобилна и десктоп верзија како и повеќе видови на спортови и високи коефициенти.

Веб страна

Мелбет страната не содржи светли бои, но во исто време е многу едноставна, чиста и лесна за користење. Иако на прв поглед изгледа доста едноставно, сепак изворниот дизајн ја прави елегантна и стилски. Ако го притиснете копчето е-спортови на горниот дел од вебстраната, веднаш до Мелбет логото, тоа ќе ве однесе до потполно различни стилски дизајни – за љубителите на е-спортовите. Мора да се напомене дека оваа одлука изгледа оригинално. Во централниот дел на страната се наоѓаат популарните утакмици, а од десната страна се наоѓаат тикетите. Во продолжение од тикетите може да се се види вашата историја на облози.

Вебстраната е достапна на англиски, како и на руски. Во иднина сигурно ќе биде достапна и на повеќе јазици. Процесот на регистрација е многу едностаен и може да се регистрирате само со еден клик, исто така може да се регистрирате и со помош на социјалните мрежи, по телефон или да се регистрирате со емаил. Со едниот клик, потврдувате дека не сте робот и добивате регистрационен број и лозинка. Кога еднаш ќе се регистрирате, после може да ги дополните и другите податоци за вас. Обложувалницата е поделена на два дела. Можете да се обложувате пред да почне утакмицата , како и да се обложувате додека трае утакмицата, односно обложување во живо.

Kоефициенти

Европските главни фудбалски лиги скоро секогаш имаат коефициент од 97%. Коефициентите се табеларно прикажани со најважните опции (втора шанса, хендикеп и под/над), за да може лесно да се комбинираат. Второстепените лиги имаат коефициент од околу 94% и секогаш коефициентите се заокружени на три децимали – ова секако оди во прилог на корисникот при исплатата. Во премиер лигата се понудени до 960 опции за обложување. Ако се обложувате во живо, коефициентот на поневажните лиги паѓа до 90%.

Уплата и исплата

Мелбет нуди голем број на можности за уплата исплата, скоро нити една обложувалница не нуди толку многу можности за уплата и исплата. Мелбет има 80 различни можности за исплата: Visa, Mastercard, Litecoin, Webmoney, Bitcoin, OK Pay, Skrill1-Tap, Dogecoin, Skrill, Neteller GO, ecoPayz, Boku by neteller, EPS, Citadel und Paysafe Karte.

Минималната уплата е едно евро, а вообичаено кај другите обложувалници уплатата е околу 10 евра. Минималната исплата е две евра.

Корисничка поддршка

Мелтбет не нуди можност за чет во живо, како и другите обложувалници. На дното од страната може да го најдете нивниот телефон и до него контакт формулар. На мејловите ќе ви биде одговорено брзо, доколку им се обратите на англиски јазик.

Бонуси

Мелбет им нуди на своите клиенти Cashback bonus od 15% до 400 евра. Што значи тоа точно: Ако изгубите најмалку 67 евра, ќе добиете 10% од загубата со Promo Code кој ќе ви стигне на телефонот. Значи многу е важно да го напишете точно вашиот број. Ако изгубите над 667 евра добивате 15% Cashback до 400 евра назад. Ако сте изгубиле 2700 евра тогаш назад добивате 400 евра, со добивање на код на вашиот телефон.

Заклучок

Мелбет е обложувалница која има голем потенцијал, иако постои кратко време, храбро и самоуверено се движи напред кон своите цели и обезбедува разни услуги за корисниците. Иако немаат бонус за нови корисници, ја препорачуваме поради квалитетните услуги и опции.