No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Киево Верона vs Каљари

Во рамките на Серија А,петок во 19:30 часот ќе играат Киево Верона и Каљари Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Киево Верона и Каљари акцентот за фаворит го ставаат на […]