No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Милан vs Јувентус

Во рамките на Серија А,сабота во 16:00 часот ќе играат Милан и Јувентус Немаме сомнеж за овој натпревар дека Јувентус е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на […]