No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: АД Кабофриенсе vs Волта Редонда

Во рамките на Кариока,четврток во 22:30 часот ќе играат АД Кабофриенсе и Волта Редонда Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека АД Кабофриенсе е мал фаворит. Доколку сакате да […]