Натпревар на денот: АД Кабофриенсе vs Волта Редонда

Во рамките на Кариока,четврток во 22:30 часот ќе играат АД Кабофриенсе и Волта Редонда

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека АД Кабофриенсе е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на АД Кабофриенсе, најдобра понуда ви нуди 1xbet со коефициент од 2.61. Доколку вашата одлука е да ставите облог на Bet 365 , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од Bet 365 единствено во Bet 365. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу АД Кабофриенсе и Волта Редонда ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во PinnacleSports со коефициент од 2.83.

За натпреварот помеѓу АД Кабофриенсе и Волта Редонда кој ќе се одигра четврток на 21/3 2019 во 22:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet и Marathonbet – 1.75
1xbet и Marathonbet – 2.15

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За АД Кабофриенсе да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet и Bet 365 нуди коефициент 1.85.
За Волта Редонда да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 2.04.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Коефициенти за натпреварот помеѓу АД Кабофриенсе и Волта Редонда тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!