Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Аваи

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Флуминенсе и Аваи Според букмејкерите, во овој натпревар Флуминенсе влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сао Паоло ФЦ vs Чапекоенсе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сао Паоло ФЦ и Чапекоенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Сао Паоло ФЦ влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува […]

Натпревар на денот

Натпревар на денот: Палмеирас У20 vs Ботафого У20

среда,3/7 2019 е празник во Бразил.Палмеирас У20 и Ботафого У20 во борба за трите бода. Тимот на Палмеирас У20, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој […]

Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Луверденсе

понеделник,1/7 2019 е празник во Бразил.Хувентуд и Луверденсе во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Хувентуд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ботафого (Жоао Песоа) vs Трезе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија Ц помеѓу Ботафого (Жоао Песоа) и Трезе Тимот на Ботафого (Жоао Песоа), според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за […]

Натпревар на денот

Натпревар на денот: Америка ПЕ vs Америка РН

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Д помеѓу Америка ПЕ и Америка РН И покрај тоа што Америка РН игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. […]

Натпревар на денот

Натпревар на денот: Глобо vs Санта Круз

понеделник,17/6 2019 е празник во Бразил.Глобо и Санта Круз во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Глобо е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]

Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сеара

Денес четврток во 22:15 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара, букмејкерите сметаат дека Васко де […]

Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ботафого vs Гремио

среда,12/6 2019 е празник во Бразил.Ботафого и Гремио во борба за трите бода. Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Ботафого и Гремио. Според букмејкерите мал фаворит е Гремио. Ние од нивната понуда ги издвоиме […]

Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Вила Нова vs Сао Бенто

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Вила Нова и Сао Бенто Тимот на Вила Нова, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој […]