Натпревар на денот: Палмеирас У20 vs Ботафого У20

среда,3/7 2019 е празник во Бразил.Палмеирас У20 и Ботафого У20 во борба за трите бода.

Тимот на Палмеирас У20, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар е следна:

Marathonbet: 1.59
1xbet: 4.34
Marathonbet: 4.85

За дуелот помеѓу Палмеирас У20 и Ботафого У20 ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти од букмејкерите во поглед на головите.

1xbet – 2.05 – 0-2 гола
1xbet и Interwetten – 1.75 – 3+ голови

Азискиот хендикеп за овој дуел има понуда 0.00:1.00. Во превод тоа значи дека Ботафого У20 има предност од еден гол. Ако дуелот заврши со еден гол разлика за Палмеирас У20, а вие сте го ставиле својот влог на гостинот, во тој случај влогот ќе ви биде вратен.
Доколку се обложите на победа.
Ако натпреварот заврши со победа од точно 1 гол за Палмеирас У20, тогаш влоговите за облози на победа на било кој тим ќе бидат вратени.

Најдобрите коефициенти за овој натпревар ги има:
1xbet: 2.00 за Палмеирас У20
1xbet и Fonbet: 1.75 за Ботафого У20

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Палмеирас У20 и Ботафого У20.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk