Спореди ги коефициентите за Ботафого vs Гремио

среда,12/6 2019 е празник во Бразил.Ботафого и Гремио во борба за трите бода.

Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Ботафого и Гремио. Според букмејкерите мал фаворит е Гремио. Ние од нивната понуда ги издвоиме најголемите коефициенти. За победа на домаќинот Betfair SB ни нуди коефициент 3.20. Најголемиот коефициент во вредност од 3.14 го издвојуваме од 3.14, а влогот за Гремио ќе го ставиме во Fonbet и Bet 365 кој ни нуди коефициент 2.55.

За натпреварот помеѓу Ботафого и Гремио кој ќе се одигра среда на 12/6 2019 во 22:15, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.51
1xbet – 2.73

Непредвидливиот натпревар во Серија А помеѓу Ботафого и Гремио му даде „право“ на азискиот хендикеп да постави нулта хендикеп.
За Ботафого да издвои победа со хендикеп 0.00 : 0.00,Unibet нуди коефициент вреден 2.18.
За Гремио да си замине како победник 1xbet наградува со влог помножен по 1.78.

Нерешениот резултат ќе ви го врати влогот на вашата сметка.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Ботафого и Гремио тука!

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk