No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Аваи

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Флуминенсе и Аваи Според букмејкерите, во овој натпревар Флуминенсе влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Болоња vs СПАЛ 2013

Во рамките на Серија А,петок во 18:45 часот ќе играат Болоња и СПАЛ 2013 Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Болоња и СПАЛ 2013, букмејкерите сметаат дека Болоња е фаворит само […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Интер Милано vs УС Лече

Денес понеделник во 18:45 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Интер Милано и УС Лече На овој натпревар помеѓу Интер Милано и УС Лече домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сао Паоло ФЦ vs Чапекоенсе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сао Паоло ФЦ и Чапекоенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Сао Паоло ФЦ влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сеара

Денес четврток во 22:15 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара, букмејкерите сметаат дека Васко де […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ботафого vs Гремио

среда,12/6 2019 е празник во Бразил.Ботафого и Гремио во борба за трите бода. Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Ботафого и Гремио. Според букмејкерите мал фаворит е Гремио. Ние од нивната понуда ги издвоиме […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Гоиас vs Чапекоенсе

Во рамките на Серија А,понеделник во 23:00 часот ќе играат Гоиас и Чапекоенсе За дуелот помеѓу Гоиас и Чапекоенсе, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Гоиас. Имајќи во предвид дека нивните сили се скоро […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сантос vs Минеиро

недела,9/6 2019 е празник во Бразил.Сантос и Минеиро во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Сантос и Минеиро би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Палмеирас vs Атлетико ПР

Денес сабота во 19:30 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Палмеирас и Атлетико ПР Палмеирас е огромен фаворит во натпреварот против Атлетико ПР. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Интернационал

Денес петок во 23:30 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Васко де Гама и Интернационал Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Васко де Гама и Интернационал. Според букмејкерите мал фаворит е Интернационал. Ние од […]