No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бурнмаут vs Ливерпул

Во рамките на Премиер лига,сабота во 12:30 часот ќе играат Бурнмаут и Ливерпул И покрај тоа што Ливерпул игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. Interwetten ја има […]