No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ал Масри vs Беркане

Во рамките на КАФ Куп на Конфедерации,недела во 16:00 часот ќе играат Ал Масри и Беркане За дуелот помеѓу Ал Масри и Беркане, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Ал Масри. Имајќи во предвид […]