No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Америка (МГ) vs Атлетико ПР

Денес недела во 19:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Америка (МГ) и Атлетико ПР Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Америка (МГ) е мал фаворит. Доколку сакате […]