No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Америка (МГ) vs Чапекоенсе

среда,13/6 2018 е празник во Бразил.Америка (МГ) и Чапекоенсе во борба за трите бода. Во Серија А не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Америка (МГ) и Чапекоенсекој што ќе се игра среда на 13/6 2018 […]