No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Анжер vs ФК Бордо

вторник,15/1 2019 е празник во Франција.Анжер и ФК Бордо во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Анжер и ФК Бордо акцентот за фаворит го ставаат на […]