No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Арсенал ФК vs Ливерпул ФК

петок,22/12 2017 е празник во Англија.Арсенал ФК и Ливерпул ФК во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Арсенал ФК е мал фаворит. Доколку сакате […]