No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Понте Прета vs КС Алагоано

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Понте Прета и КС Алагоано За дуелот помеѓу Понте Прета и КС Алагоано, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Понте Прета. Имајќи во предвид […]