No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Аталанта vs Наполи

Во рамките на Серија А,понеделник во 19:30 часот ќе играат Аталанта и Наполи Немаме сомнеж за овој натпревар дека Наполи е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на […]