No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Биркиркара vs КЛ Клаксвик

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 17:00 часот ќе играат Биркиркара и КЛ Клаксвик Тимот на Биркиркара, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]