No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Босна и Херцеговина vs Белгија

Денес сабота во 16:00 дерби натпреварот во Квалификации за Светско првенство – Европа помеѓу Босна и Херцеговина и Белгија Неизвесен натпревар во Квалификации за Светско првенство – Европа. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат […]