No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Барнли ФК vs Ливерпул ФК

понеделник,1/1 2018 е празник во Англија.Барнли ФК и Ливерпул ФК во борба за трите бода. И покрај тоа што Ливерпул ФК игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. […]