No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Алдосиви vs Гимназија Мендоза

вторник,19/3 2019 е празник во Аргентина.Алдосиви и Гимназија Мендоза во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Куп на Аргентина помеѓу Алдосиви и Гимназија Мендоза, букмејкерите сметаат дека Алдосиви е фаворит […]