No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Банфилд vs Унион Санта Фе

понеделник,19/3 2018 е празник во Аргентина.Банфилд и Унион Санта Фе во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Банфилд и Унион Санта Фе акцентот за фаворит го […]