No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Банфилд vs Годој Круз

понеделник,18/3 2019 е празник во Аргентина.Банфилд и Годој Круз во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Дивизија помеѓу Банфилд и Годој Круз, букмејкерите сметаат дека Банфилд е фаворит само […]