No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бока Јуниорс vs Патронато

Денес сабота во 20:10 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Бока Јуниорс и Патронато На овој натпревар помеѓу Бока Јуниорс и Патронато домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви ги издвоивме […]