No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Bordj Bou Arreridj vs ВА Тлемсен

петок,28/12 2018 е празник во Алжир.Bordj Bou Arreridj и ВА Тлемсен во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Bordj Bou Arreridj и ВА Тлемсен, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Bordj Bou Arreridj. […]