No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Атлетико ПР vs Атлетико Го

среда,11/10 2017 е празник во Бразил.Атлетико ПР и Атлетико Го во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Атлетико Го би требало да мине без проблем. Со оглед на […]