Натпревар на денот: Атлетико ПР vs Атлетико Го

среда,11/10 2017 е празник во Бразил.Атлетико ПР и Атлетико Го во борба за трите бода.

Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Атлетико Го би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната доверба им ја даваат на Атлетико ПР. Затоа вие ако сакате да заработите на победата на Атлетико ПР тоа направете го на 1xbet за да добиете коефициент вреден 1.63. Доколку вашиот тип е нерешено, изиграјте го на PinnacleSports со вредност од 4.05. Ако вашето мислење е дека гостинот има шанси да издвои победи, најголемата понуда е на PinnacleSports со вредност од PinnacleSports.

Колку голови ќе се постигнат на дуелот помеѓу Атлетико ПР и Атлетико Го? Коефициентите од букмејкерите укажуваат дека шансите за 3 или повеќе голови се 47.6%, додека веројатноста за помалку од 3 голови е 52.4%. Доколку сметате дека овој натпревар ќе има 3 или повеќе голови, изиграјте го на 1xbet со коефициент од 2.07. Ако вашето мислење е 0-2 гола вложете во PinnacleSports за да имате коефициент од 1.88.

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Атлетико Го, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Атлетико ПР и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Dafabet: 1.79 за Атлетико ПР
PinnacleSports: 2.16 за Атлетико Го

Комплетна понуда на коефициенти за Атлетико ПР и Атлетико Го.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk