No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сан Лоренцо де Алмагро vs Атлетико Тукуман

недела,18/11 2018 е празник во Аргентина.Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман […]