No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тигре vs Аргентинос Јуниорс

Во рамките на Примера Дивизија,понеделник во 20:00 часот ќе играат Тигре и Аргентинос Јуниорс За дуелот помеѓу Тигре и Аргентинос Јуниорс, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Тигре. Имајќи во предвид дека нивните сили […]