No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Каљари vs Интер Милано

петок,1/3 2019 е празник во Италија.Каљари и Интер Милано во борба за трите бода. Кога станува збор за натпреварот меѓу Каљари и Интер Милано, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви […]