Спореди ги коефициентите за Каљари vs Интер Милано

петок,1/3 2019 е празник во Италија.Каљари и Интер Милано во борба за трите бода.

Кога станува збор за натпреварот меѓу Каљари и Интер Милано, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви ги претставиме најголемите коефициенти за конечниот исход на овој натпревар. За победа на Каљари,5.35 нуди коефициент од 5.35. Најголемата понуда за реми е од 1xbet и Marathonbet со вредност на коефициентот 1.78. Фаворитот да победи, највисоката понуда е 1.78 и може да ја најдете на Cash Point.

Колку голови ќе се постигнат на дуелот помеѓу Каљари и Интер Милано? Коефициентите од букмејкерите укажуваат дека шансите за 3 или повеќе голови се 47.2%, додека веројатноста за помалку од 3 голови е 52.8%. Доколку сметате дека овој натпревар ќе има 3 или повеќе голови, изиграјте го на 1xbet со коефициент од 2.08. Ако вашето мислење е 0-2 гола вложете во Dafabet за да имате коефициент од 1.86.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Каљари и Интер Милано тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk