No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Луго vs Алкоркон

среда,17/10 2018 е празник во Шпанија.Луго и Алкоркон во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Луго и Алкоркон акцентот за фаворит го ставаат на Луго. Во […]