No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Луго vs Леванте

вторник,30/10 2018 е празник во Шпанија.Луго и Леванте во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека Леванте е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на […]