No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Олимпо де Бахиа Бланка vs Алдосиви

петок,20/7 2018 е празник во Аргентина.Олимпо де Бахиа Бланка и Алдосиви во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека Алдосиви е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика […]