Натпревар на денот: Олимпо де Бахиа Бланка vs Алдосиви

петок,20/7 2018 е празник во Аргентина.Олимпо де Бахиа Бланка и Алдосиви во борба за трите бода.

Немаме сомнеж за овој натпревар дека Алдосиви е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на Олимпо де Бахиа Бланка.

Најдобрите коефициенти за конечениот исход на овој натпревар се:
Marathonbet: 5.20
Marathonbet: 3.88
Dafabet: 1.94

За натпреварот помеѓу Олимпо де Бахиа Бланка и Алдосиви кој ќе се одигра петок на 20/7 2018 во 20:10, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.70
Unibet – 2.28

Коефициенти за натпреварот помеѓу Олимпо де Бахиа Бланка и Алдосиви тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk