No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Депортиво Еспањол vs Сан Телмо

Во рамките на Примера Б,вторник во 17:00 часот ќе играат Депортиво Еспањол и Сан Телмо Немаме сомнеж за овој натпревар дека Сан Телмо е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика […]