No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Коритиба vs Пајсанду

Во рамките на Серија Б,среда во 21:00 часот ќе играат Коритиба и Пајсанду Според букмејкерите, во овој натпревар Коритиба влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]