Натпревар на денот: Коритиба vs Пајсанду

Во рамките на Серија Б,среда во 21:00 часот ќе играат Коритиба и Пајсанду

Според букмејкерите, во овој натпревар Коритиба влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда ја има Marathonbet со вредност од 1.74, додека за победа на гостинот понудата им прпаѓа на Marathonbet со вредност од 5.55. За нерешено, ги препорачуваме PinnacleSports затоа што само таму е коефициентот 3.74.

За натпреварот помеѓу Коритиба и Пајсанду кој ќе се одигра среда на 4/7 2018 во 21:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
PinnacleSports – 1.69
1xbet – 2.38

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Пајсанду, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Коритиба и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Dafabet: 1.99 за Коритиба
PinnacleSports: 1.92 за Пајсанду

Комплетна понуда на коефициенти за Коритиба и Пајсанду.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk