No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Вила Нова vs Сао Бенто

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Вила Нова и Сао Бенто Тимот на Вила Нова, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Брагантино vs Сао Бенто

вторник,4/6 2019 е празник во Бразил.Брагантино и Сао Бенто во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Брагантино влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Гуарани Кампинас vs Коритиба

Во рамките на Серија Б,понеделник во 21:00 часот ќе играат Гуарани Кампинас и Коритиба Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Гуарани Кампинас е мал фаворит. Доколку сакате да […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Коритиба vs Пајсанду

Во рамките на Серија Б,среда во 21:00 часот ќе играат Коритиба и Пајсанду Според букмејкерите, во овој натпревар Коритиба влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Вила Нова

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Хувентуд и Вила Нова Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Хувентуд и Вила Нова акцентот за фаворит го ставаат на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бразил де Пелотас vs Крициума

Денес четврток во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Бразил де Пелотас и Крициума Во Серија Б не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Бразил де Пелотас и Крициумакој што ќе се игра четврток на […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Понте Прета vs КС Алагоано

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Понте Прета и КС Алагоано За дуелот помеѓу Понте Прета и КС Алагоано, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Понте Прета. Имајќи во предвид […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Вила Нова vs Атлетико Го

Во рамките на Серија Б,сабота во 21:30 часот ќе играат Вила Нова и Атлетико Го Во Серија Б не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Вила Нова и Атлетико Гокој што ќе се игра сабота на […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Форталеза vs Бразил де Пелотас

Во рамките на Серија Б,петок во 22:15 часот ќе играат Форталеза и Бразил де Пелотас Тимот на Форталеза, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Лондрина vs Гоиас

Во рамките на Серија Б,вторник во 21:00 часот ќе играат Лондрина и Гоиас Во Серија Б не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Лондрина и Гоиаској што ќе се игра вторник на 12/6 2018 во 21:00 […]