No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Интернационал vs Пајсанду

четврток,23/5 2019 е празник во Бразил.Интернационал и Пајсанду во борба за трите бода. Интернационал е огромен фаворит во натпреварот против Пајсанду. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за победа на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Коритиба vs Пајсанду

Во рамките на Серија Б,среда во 21:00 часот ќе играат Коритиба и Пајсанду Според букмејкерите, во овој натпревар Коритиба влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]