No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Сантос

Во рамките на Серија А,четврток во 19:00 часот ќе играат Фламенго и Сантос Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Фламенго и Сантос, букмејкерите сметаат дека Фламенго е фаворит само поради тоа […]