No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сао Паоло ФЦ

четврток,22/11 2018 е празник во Бразил.Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Васко де Гама е мал […]