Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сао Паоло ФЦ

четврток,22/11 2018 е празник во Бразил.Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Васко де Гама е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Васко де Гама, најдобра понуда ви нуди PinnacleSports со коефициент од 2.72. Доколку вашата одлука е да ставите облог на Fonbet , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од Fonbet единствено во Fonbet. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во PinnacleSports со коефициент од 2.89.

За натпреварот помеѓу Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ кој ќе се одигра четврток на 22/11 2018 во 22:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.62
1xbet – 2.45

Непредвидливиот натпревар во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ му даде „право“ на азискиот хендикеп да постави нулта хендикеп.
За Васко де Гама да издвои победа со хендикеп 0.00 : 0.00,Dafabet нуди коефициент вреден 1.93.
За Сао Паоло ФЦ да си замине како победник 1xbet и Marathonbet наградува со влог помножен по 2.02.

Нерешениот резултат ќе ви го врати влогот на вашата сметка.

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk