No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сао Паоло ФЦ vs Чапекоенсе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сао Паоло ФЦ и Чапекоенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Сао Паоло ФЦ влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сао Паоло ФЦ

четврток,22/11 2018 е празник во Бразил.Васко де Гама и Сао Паоло ФЦ во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Васко де Гама е мал […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Атлетико ПР vs Сао Паоло ФЦ

Денес сабота во 19:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ Дерби натпреварот во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ букмејкерите ни го претставуваат како досга изедначен, […]