Натпревар на денот: Атлетико ПР vs Сао Паоло ФЦ

Денес сабота во 19:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ

Дерби натпреварот во Серија А помеѓу Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ букмејкерите ни го претставуваат како досга изедначен, па затоа и коефициентите се доста изедначени. Како и да е, ние најдобрите понуди ги одделивме за вас. Доколку вие типувате на домаќинот, изиграјте во 1xbet со коефициент од 2.84. Доколку верувате во нерешен исход, вашиот влог ставете го на Marathonbet и 1xbet со кеофициент од 3.13. За сите кои типуваат на Сао Паоло ФЦ, највисока понуда има на Marathonbet со коефициент од 2.84.

Во рамките на Серија А очекуваме на дуелот помеѓу Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ да бидат постигнати неколку голови.
1xbet ни нуди 2.35 за 3 или повќе голови, додека 1xbet нуди 1.66 за 0-2 гола.

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Атлетико ПР да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Dafabet нуди коефициент 1.98.
За Сао Паоло ФЦ да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Marathonbet и 1xbet нуди коефициенти 1.96.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Комплетна понуда на коефициенти за Атлетико ПР и Сао Паоло ФЦ.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!