Натпревар на денот: Бентли Гринс ФК vs Окли Каннонс ФК

петок,8/6 2018 е празник во Австралија.Бентли Гринс ФК и Окли Каннонс ФК во борба за трите бода.

Според букмејкерите, во овој натпревар Бентли Гринс ФК влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда ја има Marathonbet со вредност од 1.84, додека за победа на гостинот понудата им прпаѓа на Betfair SB со вредност од 4.33. За нерешено, ги препорачуваме Marathonbet затоа што само таму е коефициентот 4.05.

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на William Hill и до добиете коефициент 1.60. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на Unibet со коефициент вреден 2.55.

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Окли Каннонс ФК, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Бентли Гринс ФК и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Marathonbet: 2.07 за Бентли Гринс ФК
Dafabet: 1.86 за Окли Каннонс ФК

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Бентли Гринс ФК и Окли Каннонс ФК.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk