No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Кристал Палас ФК vs Арсенал ФК

четврток,28/12 2017 е празник во Англија.Кристал Палас ФК и Арсенал ФК во борба за трите бода. И покрај тоа што Арсенал ФК игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој […]