Натпревар на денот: Кристал Палас ФК vs Арсенал ФК

четврток,28/12 2017 е празник во Англија.Кристал Палас ФК и Арсенал ФК во борба за трите бода.

И покрај тоа што Арсенал ФК игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар.
Interwetten ја има најдобрата понуда со коефициент од 1.85 за победа на Арсенал ФК, додека Marathonbet нуди најголем коефициент за победа на Кристал Палас ФК. Ако натпреварот заврши нерешено, вие ке добиете најмногу ако уплатите на Marathonbet, бидејќи коефициентот таму има најголема вредност односно 4.15.

На натпреварот помеѓу Кристал Палас ФК и Арсенал ФК се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на 1xbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.41. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
Interwetten со коефициент од 1.70 .

Коефициенти за натпреварот помеѓу Кристал Палас ФК и Арсенал ФК тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk