Натпревар на денот: ФК Нордсјеланд vs Есбјерг

недела,15/7 2018 е празник во Данска.ФК Нордсјеланд и Есбјерг во борба за трите бода.

Според букмејкерите, во овој натпревар ФК Нордсјеланд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда ја има William Hill и Marathonbet со вредност од 1.65, додека за победа на гостинот понудата им прпаѓа на Cash Point со вредност од 5.65. За нерешено, ги препорачуваме Betfair SB и Bet 365 затоа што само таму е коефициентот 4.20.

На натпреварот помеѓу ФК Нордсјеланд и Есбјерг се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на Dafabet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.23. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
1xbet со коефициент од 1.73 .

Азискиот хендикеп за овој дуел има понуда 0.00:1.00. Во превод тоа значи дека Есбјерг има предност од еден гол. Ако дуелот заврши со еден гол разлика за ФК Нордсјеланд, а вие сте го ставиле својот влог на гостинот, во тој случај влогот ќе ви биде вратен.
Доколку се обложите на победа.
Ако натпреварот заврши со победа од точно 1 гол за ФК Нордсјеланд, тогаш влоговите за облози на победа на било кој тим ќе бидат вратени.

Најдобрите коефициенти за овој натпревар ги има:
Dafabet: 2.14 за ФК Нордсјеланд
1xbet: 1.82 за Есбјерг

Комплетна понуда на коефициенти за ФК Нордсјеланд и Есбјерг.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk