No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФК Нордсјеланд vs Есбјерг

недела,15/7 2018 е празник во Данска.ФК Нордсјеланд и Есбјерг во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар ФК Нордсјеланд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите […]